ضدعفونی پیاز زعفران قبل از کاشت :

باتوجه به الودگی درصدزیادی از مزارع به کنه وقارچ ودرنتیجه،واردشدن پیازهای الوده به بازار به نظرمیرسد اقدامات لازم جهت پیشگیریوکنترل افات ضروری باشد که به نکاتی اشاره میکنیم

قدم اول عدم استفاده ازکودهای دامی استریل نشده(فراوری نشده)هست

کودهای دامی هرقدرهم پوسیده باشن بازهم بسترمناسبی برای رشد وطغیان قارچ ها هستند.... پس حتما قبل ازمصرف کودهای دامی را فراوری واستریل کنید

گام مهم بعدی،ضدعفونی کردن پیازها قبل ازکاشت با محلولهای قارچ وکنه کش میباشد..  

ساده ترین روش برای اینکار به شرح ذیل میباشد...

ابتدا پیازهارا تمیز و نقره ای کنید

سپس چندتا بشکه اماده کنید و داخل بشکه هاراتا80درصد ظرفیت آب بریزین

و سموم قارچ وکنه کش را باتوجه به حجم اب داخل ان اضافه کنید(در رعایت دوزمصرف دقت شود)ومحلول آب و سم را خوب هم بزنید...

پیازهای تمیزشده وعاری از خاک را داخل کیسه بریزین و سرکیسه را با طناب ببندین و بزارین اهسته داخل بشکه...

و زمان را محاسبه کنید پس از زمان لازم

(که بسته به دوز و نوع سم متفاوته و ازفروشنده بپرسین دوز و زمان رو حتما)

کیسه پیاز را بیرون بکشین و سریع پیازهارا خارج کنید و پهن کنید.

  روی سطح تمیز وعاری از خاک (مثلا بستر ماسه بادی,یا سطح سیمانی و...)

 بهمین راحتی پیازهای زعفران شما ضدعفونی میشود....

    قارچ کش ها و کنه کش های پیاز زعفران :

کنه کش پروپارژیت آبیک,امایت و قارچ کش مانکوزب ,زینب